Levande kyrkogård, häng med på måndag 10/6 kl 10

Naturvandring på Västra Alstads kyrkogård med Helena och Göran

Våra kyrkogårdar är som oaser i det skånska landskapet, vackra, rofyllda, en plats att minnas våra nära och kära men framför allt är de fyllda av liv. Följ med Helena från Svenska kyrkan och Göran från naturskyddsföreningen på en vandring på kyrkogården. Få se vilka blommor, bi och andra vackra varelser som samsas om platsen. Svenska kyrkan i Trelleborg arbetar aktivt med att bjuda in det vilda på våra kyrkogårdar. Tid och plats: Kl 10:00 utanför kyrkporten i Västra Alstad. Frågor kontakta Sophie stranborg@hotmail.com, 0730-408040

Västra Alstads kyrka

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.