Bli medlem

Intresserad av natur- och miljöfrågor? Välkommen till vår lokala krets i Trelleborg. Följ med oss i naturen eller ännu bättre: engagera dig aktivt inom något av våra programområden.

Bli medlem eller värva en medlem - boken är dinDu som är medlem – hjälp oss att bli fler! Du får också en bok!

Värva en medlem, så får du den här boken utan kostnad. Både du som är ny medlem och som värvar får den fantastiska boken om Skånes natur under 100 år. 215 sidor om skånsk natur under ett sekel, plus DVD och utflyktskarta till naturområden i Skåne.

Gör så här:

Alternativ 1: Ordna allt direkt genom att klicka här , så kommer du till Naturskyddsföreningen i Sverige.

Alternativ 2: SMS:a ”medlem” till 729 00 så får du ett inbetalningskort hem till dig.

Boken/böckerna hämtas på Studiefrämjandet, Kontinentgatan 2, Trelleborg, när vi fått en bekräftelse på att du betalt in medlemsavgiften. Skicka gärna ett mail oss och berätta att du blivit medlem. Fyll i formuläret nedan.