SOLCELLER och RENOVERING AV STÅSTORPSÅN 14/10 kl 10

STUDIEBESÖK PÅ LÖRDAG 14/10
Vi har blivit inbjudna till ett spännande studiebesök på Tågarpsdal, en gård med visioner och ett stort natur och miljöintresse. De kommer att visa sin sollcellspark och den nyrenoverade delen av Ståstorpsån. Passa på att ställ frågor om solceller och varför och hur en å renoveras. Medtag fika och kläder efter väder. Anmäl deltagande till stranborg@hotmail.com
Vägbeskrivning: Kör till Tommarpsvägen som går mellan Trelleborg och Skegrie. Från rondellen mellan V. Ringvägen o Tommarpsvägen är det ca 1,4 km (vid Terdens Plantskola) tills ni ska svänga höger, gul o röd vägskylt ”Tågarpsdal” in på grusväg. När vägen delar sig efter ca 300 m sväng höger. Fortsätt in mellan ett korsvirkeshus och ett stall. Följ asfaltvägen förbi ett växthus och parkera efter det.
Buss 181 går förbi uppe på Tommarpsvägen. Tyvärr kommer man 1 timme innan eller 1 timme efter.
Det tar bara 15-20 min att cykla från centrala Trelleborg.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.