Fågelskådning den 10/9

Ungefär 500 miljoner fåglar lämnar Sverige och flyttar söderut varje höst. Vilken fantastisk resa de gör! Ett populärt ställe för fåglar att ta mod till sig och kasta sig ut över havet är längs den Skånska sydkusten. I Smyge dunge en tidig morgon är en bra tid att spana ut över havet och kanske få se en och annan vacker flyttfågel. Vi har förmånen att ha två kunniga fågelguider på plats! Så packa kaffe, frukostmacka och kikare och kom och träffa oss på söndag!
Plats: Mellan Bäste och Smygehamn. Väster om fyren men öster om gården går en liten enkel väg ner mot havet. Där kan man köra ner och parkera.Frågor, kontakta Margareta 073-9129918

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.