Årsmöte 2022, 15 mars kl 18 – Föredrag om storkprojektet i Skåne

Ja vilka år vi har haft med inställda möten och begränsat program. Som vi längtar efter att kunna ses lite mer som vanligt och nu hoppas vi på att äntligen få erbjuda ett riktigt årsmöte. I år kommer vi ses i Akka aktivitetshuset på Frans Malmrosgatan 55 i Trelleborg. Vi börjar med ett inspirerande föredrag med Rolf Lindström som kommer att berätta om Storkprojektet i Skåne! Därefter följer ett kort men informativt årsmöte. Så tag chansen inte bara att höra om storkar utan passa också på att träffa oss som arbetar med naturskyddsföreningen i Trelleborg. Det kommer finnas möjlighet att köpa fika på plats.

Mer information kommer.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.