Du känner väl till natursnokarna?

Natursnokarna är naturskyddsföreningens familjeverksamhet där barn upptäcker naturen tillsammans med sina vuxna. Snokarna passar åldrarna 2-10 men egentligen kan man natursnoka i alla åldrar! I Trelleborg har vi en aktiv natursnoksverksamhet. Vi ses ungefär 8 gånger per år, ofta i Albäcksskogen men även på andra platser i kommunen. Vi har tre ledare, Jane, Yvonne och Sophie. Träffarna har ofta ett tema och vi pysslar, leker, undersöker och lär tillsammans. Nästa träff är den 22 augusti då vi ses i Skåre. Då ska vi titta på ängens småkryp med lupp och så ska vi spana efter sälar med kikare. Det bästa sättet att följa snokarnas aktiviteter är på Facebook, ”Natursnokarna i Trelleborg”. Du kan också be om att bli tillagd i snokarnas mejllista så får du information inför varje träff. Vill du veta mer om snokarna så kontakta Sophie, stranborg@hotmail.com. Välkomna!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.