Praktisk naturvård istället för föreläsning!!

Tyvärr är vår föreläsning (12/11) om Ståstorpsån inställd. Men vi har fått en förfrågan om vi i stället har möjlighet att hjälpa till att plantera träd runt Ståstorpsån redan på måndag 9/11. Växterna levereras kl 9. Om du vill hjälpa till så kontakta Margareta 073-9129918 så får du besked på var och de har möjlighet att anpassa fikan.

Reflektera gärna över att Ståstorpsåprojektet, Naturskyddsföreningen och Sportfiskarna tillsammans kan medverka till en attraktiv tätortsnära naturmiljö! Leaderprojektets förstudie med flera rapporter om Ståstorpsån finns att tadel av på https://stastorpsan.se/rapporter
VÄLKOMNA!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.