Föredrag och Årsmöte 6:e februari

Lågintensiv naturvårdsbränning, en nygammal skötselmetod för naturvården”

Den 6:e februari har vi förmånen att få presentera Jörgen Nilsson, naturvårdsförvaltare på Länsstyrelsen. Han kommer att berätta om varför kontrollerad brand i naturen är bra för naturvården. Bilden är tagen 2013 vid naturbränning på Beddinge Strandhed.

Naturskyddsföreningen bjuder på fika och direkt efter föredraget håller naturskyddsföreningen årsmöte. Stanna gärna kvar och se vad föreningen har arbetat med i Trelleborg under 2019 och vad som väntar i framtiden. Vi behöver dig som liksom vi vill ut i den fina natur Trelleborg erbjuder, lära mer och engagera dig för vår natur. Välkommen!!

Tid och plats: kl 18, Studiefrämjandets lokaler. Ingen föranmälan behövs.

Kontaktperson: Sophie, stranborg@hotmail.com, 0730-408040

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.