Snokträff 23/4 ”Vem bor under stock och sten”

Söndagen den 23/4 träffas snokarna på parkeringen vid Ugglarps slakteri klockan 11. Vi går tillsammans till bokskogen där vi utforskar småkrypens spännande värld. Kojbygge och lekar tänkte vi också hinna med. Följ oss gärna på Facebook, ”natursnokarna i Trelleborg” så får ni löpande information om våra träffar och eventuella ändringar i programmet. Natursnokarna är naturskyddsföreningens familjeverksamhet där barn upptäcker naturen tillsammans med sina vuxna. Alla är välkomna!

KOM IHÅG: Ta med en rå potatis, matsäck och kläder efter väder.

Önskas samåkning, skjuts från Trelleborg så kontakta Sophie så arrangerar vi det.

Sophie Tranborg 0730-408040

 

Bokblad på väg att slå ut

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.