Söderslätts fågelklubb

Tranor på vägDu behöver inte vara fågelexpert för att kunna njuta av titta eller lyssna på fåglar. Alla som är intresserade är hjärtligt välkomna på våra utflykter. Vi är en blandning av såväl erfarna som nybörjare som passar på att njuta av allt vad naturen erbjuder när vi är ute.

I Trelleborgs kommun finns det gott om fågellokaler där chansen att få se fåglar av olika sorter är stor. Exempel på dessa är: Albäcksskogen, Stavstensudden, Smyge dunge och Näsbyholm.

Skåda fågel med oss!

Söderslätts fågelklubb. Möt oss på vår egen hemsida.
Cirkelledare och kontaktperson: Lars Sundlöf, 0733-28 28 38, lars.sundlof@gmail.com

Intressanta länkar

Trex är en fristående ”nätorganiserad” sammanslutning av fågelintresserade. Den är kommunuppdelad där man kan lägga in sina fågelobsar i kommunen. Man kan också skriva in förslag på utflykter, eller skriva in lite frågor om fåglar. Här finns också en kalender med kommande utflykter, även en del som är utanför naturskyddsföreningens regi.
Artportalen

Treex